Descripció general de Ternion ICO

Ternion està llicenciat plataforma d’intercanvi digital que s’integra amb Fiat portal i els serveis comercials. El seu objectiu és ampliar la disponibilitat dels mercats de divises de xifrat mitjançant la connexió dels serveis financers moderns amb sistemes financers descentralitzats, que faciliten i promouen la innovació en el finançament de la criptografia. A més, Ternion tractant de fomentar la innovació en el finançament de xifrat, el desenvolupament de la moneda de xifrat que té un suport real per a un negoci rendible i no dependre de l’especulació, sinó per forces naturals del mercat.
No hi ha Ternion persones en una plataforma que té com a objectiu resoldre alguns dels problemes que enfronta el kriptovalyutnaya sistema d’avui, per exemple, la manca d’ICO confiança en la seguretat dels actius digitals que, intercanvi kriptoobmennyh que té un nivell més baix que broker tradicional de la companyia tradicional i les dificultats en la implementació de kriptotermina com a forma de pagament ,
Els ecosistemes de Ternion de l’ecosistema de Ternion   
consisteixen en tres components que treballen conjuntament i que donen suport a Ternion (TRN) com una plataforma de divises útil.
Ternion Exchange   Exchange és una plataforma d’intercanvi ajustable, assequible i eficient que permet als usuaris convertir el xifrat encriptat, fiat a la criptografia i la criptografia. L’objectiu principal del canvi és oferir als comerciants criptogràfics una solució integral. 
Disposicions de procés de   
pagament Els processadors de pagament faciliten els pagaments entre els proveïdors i els seus clients. Els usuaris rebran una targeta de dèbit que poden utilitzar per fer pagaments. Els proveïdors poden triar rebre pagaments que es processin en mode de distribució o en criptes de distribució.
Fons de Liquiditat de Ternion   
Aquest és el nucli dels altres dos components. Això assegura que la inflació token TRN no es produeixi i no emmagatzemarà fons acumulats per al desenvolupament de plataformes Ternion.
Ternusny TRN sign   
– és un signe compatible amb ERC20, que serveix com a plataforma d’utilitat de signes per al pagament de taxes per intercanviar o transferir fitxes a les etiquetes de Ternion. A més, els tokens proporcionen compatibilitat amb tots els marcadors compatibles ERC20, que beneficien a tots els usuaris de l’ecosistema de Ternion.
Per què invertir a Ternion?
Aquesta plataforma està disponible a través d’aplicacions per a plataformes mòbils i aplicacions web, la qual cosa fa que sigui convenient no només per a jugadors institucionals, sinó per a un inversor minorista.
Ternion durà a terme una auditoria anual de les operacions i funcions de la plataforma per garantir la transparència i fiabilitat d’informar el públic sobre els èxits en el futur.
Ternion Exchange té una llicència comercial europea i compleix amb totes les normes europees establertes per a transmissions a bord per a controls ràpids.
La plataforma compta amb un suport de servei al client complet, que conté fins i tot l’alta direcció que ajudarà els clients quan tenen un problema o un problema amb Ternion.
Paràmetre ICO Ternion (token TRN)   
Fitxes:   
protocol marca   TRN   : ERC20 
total marca: 95.000.000 TRN   
lliurament de fitxes de pre-venda: 22,5 milions TRN   
marcadors de lliurament d’ICO: 53,5 milions d’TRN   
Dates de Pre-venda: Actiu a 28 juny de 2018.   
ICO Data:   
Ronda Un tipus de canvi del 29 de juny 29 agost: 1 TRN 0,65 USD   
Ronda B 30 de 30 d’agost, la taxa de canvi: 1 TRN 2,10 USD   
Ronda C 1 de novembre de taxa de canvi de desembre de 30: 1 TRN 3,23 USD
Tapa suau: 5 000 000   
Tapa dura: 65   000 000
Informació detallada:

Tinggalkan komentar